JKS tilbyder

Find dit lokale JKS kontor

Klik på kortet og find dit nærmeste vikarbureau - eller indtast dit postnummer:
 
vikarbureau for vikar
 
Kontorer
Mandag til torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag fra 08.00 - 15.30
 
Telefontid
Mandag til torsdag: 07.00 - 17.00
Fredag fra 07.00 - 16.00
 

Kontoret i Silkeborg


Vores lokale team i Silkeborg servicerer en lang række af virksomhederne i Midt- og Østjylland. Uanset om behovet er til kortvarige vikariater eller til fastansættelse af en ny medarbejder har vi en løsning til din virksomhed.

Ring til os på 89 205 750 for en uforpligtende snak. Vi kommer også gerne ud og besøger dig!

Rutevejledning


Vi bor i nye flotte bygninger på Glarmestervej. Det ligger i kvarteret bag ved Thomsen Biler, Glubusbiler og Aubo Køkken og Bad. Der er gratis parkering lige ved døren.


Kunderne i Silkeborg siger:

Vi manglede hænder, og det lå lige for at afprøve en vikarløsning. Siden har vi løbende brugt JKS ved spidsbelastning, og det har vi tænkt os at fortsætte med. Samarbejdet er gnidningsfrit - de besøger os med passende mellemrum, men render os ikke unødigt på døren, og det kan jeg godt lide.Jeg er godt tilfreds med samarbejdet med JKS. De er nemme at få fat i, og de vender tilbage med gode forslag til egnede folk - også selvom det ofte er inden for få døgn, at behovet opstår.Vi udfører arbejde i hele landet. Det sker ved at vi sender en af vores egne folk og så supplerer vi med lokale vikarer, der hvor arbejdet skal udføres. På den måde sparer vi på kørsel og overnatning for egne folk - og uden vikarer ville vi heller ikke have folk nok til at gå på en stor opgave.Som ordreproducerende virksomhed må vi udnytte vilkårene i markedet bedst muligt. Her vil det fortsat være nødvendigt at anvende vikarer i et vist omfang. Dels af økonomiske hensyn og dels af hensyn til de faste medarbejdere.Hovedparten af vores produktion er til kundeordrer og de kan svinge meget. Derfor er det helt nødvendigt, at vi har indbygget en stor fleksibilitet i vores produktionskapacitet. Derfor bruger vi vikarer.