Rekruttering af de rigtige
medarbejdere på alle niveauer

Med mere end 25 år i branchen kender vi til vigtigheden af at finde den rigtige kandidat til jobbet – og gerne i første forsøg. Det er den erfaring, kombineret med vores enorme netværk af kandidater, vi trækker på, når vi hjælper med at besætte en fast stilling. 

Rekruttering kræver ressourcer. Derfor er det vigtigt at blive matchet med den rigtige kandidat til stillingen med det samme for ikke at spilde unødvendig tid og økonomi.

Vi har gennem 25 år specialiseret os i at skabe effektive rekrutteringsprocesser for vores kunder, uanset om de søger en lagerassistent eller en supply chain manager.

Rekruttering med volumen

Hos JKS er vi specialister i fastansættelser med volumen. Har I en nystartet produktion eller et lager, der skal bemandes hurtigt og effektivt er vi den rette rekrutteringspartner for jer.

Via vores netværk og CV-database kan vi på kort tid rekruttere hele teams og afdelinger til hurtig opstart. 

Kontakt os

Rekruttering til enkelte stillinger

Vores kollegaer hos Career er specialister i fastansættelser til enkelte stillinger indenfor en række specialområder. De sikrer årligt det rigtige match mellem mere end 500 mennesker og virksomheder indenfor IT, økonomi, logistik, pharma samt en række andre brancher.

Gå til Career