KOM VIDERE MED ET NYT JOB - gennem JKS Career

Søger du nye veje? Nye udfordringer? Vores erfarne rekrutteringsspecialister hjælper med at skærpe din profil og finde det rigtige job til dig. Vi rekrutterer på alle niveauer for både offentlige og private virksomheder over hele landet.

JKS Career er en af Danmarks førende rekrutteringsbureauer. Virksomhederne bruger os, når de skal finde nye, kompetente medarbejdere. Det er et resultat af, at vi de senere år har samlet en række af Danmarks dygtigste og mest erfarne rekrutteringsspecialister. I kraft af vores indsigt, vores store netværk og knap 40 lokalafdelinger er vi altid tæt på. Vi ved, hvad der sker – og hvad der skal til. 

En stærk sparringspartner

Vi er specialister inden for en lang række brancher – fra Accounting over Finance til IT, Sales og Engineering. Vi ser det som en særlig styrke, at vores konsulenter selv har faglig indsigt og erfaring med de områder, de rekrutterer inden for. Du får derfor en konsulent, som både vil kende til dig og dit fagområde – alt sammen for at vi kan skabe de allerbedste forudsætninger for dig og din videre karriere.

Kom videre allerede i dag

Opret dit CV i vores database på vores hjemmeside - eller kig forbi din nærmeste JKS-afdeling. Det er nemt og uforpligtende. Når vi har et job, som matcher din profil, inviterer vi dig til en samtale hos os. Her spørger vi ind til dine faglige og personlige kvalifikationer og afstemmer dine muligheder. Du vil i den forbindelse få udarbejdet en unik, professionel profil. Vi indhenter også referencer, laver forskellige tests og klæder dig på til den eller de jobsamtaler, du bliver indkaldt til. Med andre ord: Jo bedre vi kender dig, desto større er chancen for, at vi finder det rigtige job og den rigtige arbejdsplads til dig. 

Opret dit CV her

FORDELE VED AT SØGE JOB GENNEM JKS CAREER

  • Du kommer forrest i køen. Mange af de stillinger, vi besætter for vores jobsøgende, bliver aldrig slået op
  • Vores netværk er dit netværk. Det kan du drage fordel af i jobjagten – både lokalt og nationalt
  • Vi er eksperter i at finde ”det perfekte match”. Vi sørger for, at både kandidat og virksomhed får opfyldt sine behov
  • Du bliver tilknyttet en konsulent fra en afdeling tæt på dig. Én der kender dine kvalifikationer og har kendskab til dit fagområde
  • Vi hjælper dig med at afdække dine kvalifikationer, finpudser dit CV og forbereder dig til jobsamtalen
Opret dit CV her

Din lokale afdeling er

Er denne oplysning korrekt klik på "ok" eller find din lokale afdeling ved at klikke på "find afdeling"

OK

Vælg venligst din nærmeste afdeling

Vi kunne desværre ikke finde din nærmeste afdeling automatisk. Vælg din afdeling på listen herunder.

OKT:
{{dep[email]}}
Se medarbejdere her
Find vej Skift afdeling