Capacity Management - gennem JKS Career

Det er mennesker, der flytter din virksomhed. Capacity Management hos JKS Career hjælper dig med at afdække og optimere din samlede bemandingsløsning. Det styrker både fleksibilitet, handlefrihed og konkurrenceevne.

Det går stærkt i dag. Og noget af det eneste, vi kan være sikre på, er forandring og usikkerhed. Vi vil gerne sige, at vi kan fjerne det. Det kan vi ikke. Men vi kan sikre, at du og din virksomhed har al den fleksibilitet, der er nødvendig i forhold til de udfordringer, det globale marked stiller.

Capacity Management indeholder et professionelt rådgivningsforløb, der hjælper dig med at se det store billede i forhold til din virksomheds potentiale. Hvilke medarbejdere og kompetencer har du brug for? Hvor mange medarbejdere? Og hvor mange af dem skal være fastansatte, vikarer eller projektansat?

Gevinsten ved forløbet er, at du får identificeret de nødvendige kompetencer og samtidig sikrer dig, at kapaciteten altid vil være i overensstemmelse med det, der er behov for. Tilsammen holder det lønomkostningerne på det lavest mulige niveau og skaber størst mulig konkurrenceevne.

Vi oplever, at et Capacity Management-forløb ligeså ofte er startskuddet til større handlefrihed – og til at se nye muligheder i stedet for begrænsningens kunst.

FORDELENE VED CAPACITY MANAGEMENT

  • Et vitalt personale- og kapacitetstjek, der får det bedste frem i din virksomhed
  • Reduktion af faste omkostninger og øget konkurrenceevne.
  • Større fleksibilitet og handlefrihed i hverdagen

Læs mere om JKS Career

Din lokale afdeling er

Er denne oplysning korrekt klik på "ok" eller find din lokale afdeling ved at klikke på "find afdeling"

OK

Vælg venligst din nærmeste afdeling

Vi kunne desværre ikke finde din nærmeste afdeling automatisk. Vælg din afdeling på listen herunder.

OKT:
{{dep[email]}}
Se medarbejdere her
Find vej Skift afdeling