KOM VIDERE SOM PROJEKTANSAT - gennem JKS Staffing

Når markedet forandrer sig – og muligheder opstår –  er det vigtigt som virksomhed at kunne reagere hurtigt. Her kan en projektansættelse være den rigtige løsning. Står du og mangler ekstra kræfter i en periode, sikrer vi, at din virksomhed kan få tilført kompetente medarbejdere.

En projektansættelse er en tidsbegrænset ansættelse, hvor ansættelsesperioden er fastlagt på forhånd. En projektansat kan være din løsning på her-og-nu-udfordringer. Ligesom det kan være en mulighed for at få prøvet nogle nye ting af på den længere bane. På tværs industri, håndværk og administration håndterer vi ansættelser lige fra ledelses- til produktionsniveau. Vi sikrer, at du får en kompetent medarbejder til at indgå som en del af dit team.

Vi tager os af det praktiske

Ved at rekruttere projektmedarbejdere gennem JKS Staffing eller JKS Career kan du fokusere på det, der er vigtigst for dig i hverdagen. Vi tager os af processen. Samtidig kan du drage fordel af, at vi benytter os af markedets mest anerkendte værktøjer, herunder LinkedIn Recruiter, der giver adgang til mere end 430 mio. kandidater. Desuden har vi et CV-kartotek, der vokser med 2.400 nye hver måned, og som er fyldt med jobsøgende, klar til at bidrage til din virksomheds udvikling. Undervejs tager vi os af det praktiske – løn, feriepenge, pension.

Kvalitetsgaranti

Vi kender vores jobansøgere godt – både fagligt og menneskeligt. Med knap 40 lokale afdelinger er vi hver dag i tæt kontakt med jobsøgere i din virksomheds nærområde. Både hos JKS Staffing og JKS Career sikrer vi kvaliteten af vores jobsøgendes kompetencer gennem grundige interviews, relevante tests, profilanalyser, referencer mv.

Vi giver kvalitetsgaranti. Det betyder, at vi finder en ny projektmedarbejder til dig uden ekstra beregning, hvis kandidaten inden for de første tre måneder ikke lever op til forventningerne. Den eneste betingelse er, at vi får lov at finde en ny til dig.

Opret CV

FORDELE VED AT REKRUTTERE VIKARER GENNEM JKS STAFFING & JKS CAREER

  • JKS har Danmarks største landsdækkende CV-kartotek med motiverede og kompetente jobsøgere. Den vokser med ca. 2.400 kandidater hver måned
  • Vi kender vores jobsøgere godt - fagligt og menneskeligt. Vi finder hurtigt matchet mellem jobsøgerens kompetencer og din virksomheds behov
  • Du sparer tid og ressourcer og kan fokusere på din kerneforretning.
  • Du binder dig ikke til unødvendige, faste omkostninger, hvilket gør din virksomhed mere konkurrencedygtig
  • Vi sørger for alt det praktiske - løn, kontrakter, feriepenge, arbejdstøj, osv.
  • Du betaler kun for de effektive timer og undgår, at de faste omkostninger stiger
  • Vi giver kvalitetsgaranti. Vi garanterer at finde medarbejderen, der kan opfylde jeres behov   
  • JKS er medlem af VikarBranchen – en del af DI (Dansk Industri). Læs mere her: https://issuu.com/jksas/docs/di-vikar
Opret dit CV her

Din lokale afdeling er

Er denne oplysning korrekt klik på "ok" eller find din lokale afdeling ved at klikke på "find afdeling"

OK

Vælg venligst din nærmeste afdeling

Vi kunne desværre ikke finde din nærmeste afdeling automatisk. Vælg din afdeling på listen herunder.

OKT:
{{dep[email]}}
Se medarbejdere her
Find vej Skift afdeling