JKS tilbyder

Find dit lokale JKS kontor

Klik på kortet og find dit nærmeste vikarbureau - eller indtast dit postnummer:
 
vikarbureau for vikar
 
Kontorer
Mandag til torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag fra 08.00 - 15.30
 
Telefontid
Mandag til torsdag: 07.00 - 17.00
Fredag fra 07.00 - 16.00
 

Kontoret i Horsens


Vores lokale team i Horsens servicerer en lang række af virksomhederne i sydøstjylland. Uanset om behovet er til kortvarige vikariater eller til fastansættelse af en ny medarbejder har vi en løsning til din virksomhed.

Ring til os på 76 275 750 for en uforpligtende snak. Vi kommer også gerne ud og besøger dig!

Rutevejledning


Vi bor oven på Handelsbanken - lige bag ved Bilka. Der er tidsbegrænset parkering i gården.


Kunderne i Horsens siger:


Vores produktion er meget sæsonbetonet, så vi har behov for at kunne reagere hurtigt i travle perioder. Det kan løses med vikarer. Samtidig er vi en virksomhed, der vækster mellem 10-20% hvert år, så i 2014 løb det op i 5.000 vikartimer. fordelen er, at det er nemt at styre lønomkostningen i et uforudsigeligt marked - derfor fungerer ordningen for os, så den fortsætter.
Hans Fuglsbjerg , lager- og logistikchef - NSH NORDIC A/S
Vi har gennem flere år haft et godt og tæt samarbejde med JKS. JKS står for et seriøs samarbejde. Og for at finde de rigtige vikarer til tiden. Vi benytter JKS til at lukke huller pga. sygdom blandt vores eget personale. Vi har valgt at bruge vikarer til at udjævne arbejdsopgaverne pga. udsving i ordretilgangen.
Jesper B. Kristensen, fabrikschef, Nopa Nordic Horsens
Efter at have samarbejdet i en årrække, kender JKS vores virksomheds behov og krav til de medarbejdere vi skal bruge. Vi har et tæt og godt samarbejde med JKS, vi føler os trygge, vi ved at de leverer den rigtige medarbejder til aftalt tid. JKS er en meget proaktiv og troværdig samarbejdspartner som vi helt afgjort kan anbefale.
Lars Henry Olsen, lagerleder, Brødrene A&O Johansen A/S