Kvalificerede
chauffører til tiden

Søger jeres transportvirksomhed en erfaren, specialiseret og fleksibel samarbejdspartner til bemanding og vikarløsninger, er vi hos JKS et af de bedste steder at starte.

JKS er Danmarks største bemandingsbureau med 39 afdelinger over hele landet. I over 25 år har vi været virksomhedernes foretrukne leverandør af bemandingsløsninger og som det eneste større vikarbureau i Danmark har vi de nødvendige tilladelser til at udleje chaufførvikarer – såvel til godstransport som til varebil.

Se vognmandstilladelse

Transportbranchen er udfordret

Transportbranchen er udfordret af noget så basalt som en mangel på chauffører. Flere analyser siger, at udfordringerne kun bliver større i fremtiden, da gennemsnitsalderen for chauffører er høj, og man må forvente, at mange af dem forlader arbejdsmarkedet indenfor de kommende år.

For at vende udviklingen er det vigtigt, at alle aktører i branchen arbejder sammen – og ikke bare sørger for at fastholde chauffører, men også sikrer rekruttering af nye.

Det er her, vi hos JKS Transport kommer ind i billedet. Ikke alene har vi mere end 25 års erfaring på området og kan i kraft af vores lokale tilstedeværelse skræddersy løsninger på stedet. Som det eneste større vikarbureau i Danmark har vi også de nødvendige tilladelser til på lovlig vis at udleje chaufførvikarer – såvel til godstransport som til varebil. 

Samtidig kan vi som følge af vores vikar-/afløserbase hele tiden sikre et tilstrækkeligt medarbejderflow og rekruttere nye chauffører – både inden og udenfor Danmarks grænser.

Derfor skal du vælge JKS Transport

Enkel og effektiv proces

Vi sørger for alt det praktiske – herunder også afklaring af kvalifikationer, kørekort, kursusbeviser, erfaring og referencer. 

Udleje af chaufførvikar

Vi har – som eksperterne på området – også de nødvendige tilladelser til at udleje chaufførvikarer til godstransport og varebil. 

Vi hjælper hele vejen

Vi rekrutterer både til vikariater og til fastansættelse og tilbyder ’try-and-hire forløb’, hvor chaufføren starter som vikar med henblik på fastansættelse

Vil du høre mere?

Gitte Lassen Stenkjær

Afdelingschef

Stine Thyregod Nielsen

Kunde- og personalekonsulent

Fie Marie Simonsen

Personalekonsulent
Lige nu er der ingen aktive stillingsopslag.
Se alle vores ledige stillinger her

Skal vi ringe dig op?

Giv os dit nummer, så ringer vi til dig hurtigst muligt!


Ved at indsende formularen accepterer du at blive kontaktet af JKS.

Se også vores privatlivspolitik