Stærke vikarløsninger til
dansk erhvervsliv

I en omskiftelig verden er der brug for fleksibilitet og nem adgang til kvalificeret arbejdskraft. Hos JKS skaber vi stærke vikarløsninger, der øger konkurrenceevnen for vores kunder – og det har vi gjort i mere end 25 år. Vi kan akut levere medarbejdere nu og her – og vi kan lave faste aftaler om vikarer løbende efter behov.

Få et hurtigt svar

Globaliseringen, digitaliseringen og den demografiske udvikling forandrer verden i en fart, som vi sjældent har set før. Det giver virksomheder helt nye muligheder, men forandringerne stiller også helt nye krav og udfordringer – ikke mindst når det kommer til bemanding.

Med JKS har I som virksomhed en tæt, landsdækkende partner, der giver nem og hurtig adgang til kvalificerede vikarer. Igennem interviews, test og referencer sikrer vi, at vikarerne og vikarløsningerne hele tiden matcher jeres behov.

Som Danmarks største vikarbureau har vi også mulighed for at rådgive om, hvad der bedst kan betale sig for jeres virksomhed. Vi giver overblik. Er det fx nu, I skal skalere op eller ned? Skal I have andre kompetencer i spil eller giver det mere mening at have folk ansat inhouse? For os er målet, at I altid har de mest fleksible og dermed mest konkurrencedygtige forudsætninger til tiden.

Kontakt os

Derfor skal du
vælge JKS

Derfor skal du<br>vælge JKS

Vi frigør tid og ressourcer

Med en vikarløsning hos JKS bliver der mere tid og overskud hos jer i virksomheden. Vi tager os af alt det praktiske – løn, feriepenge mv. – og sikrer, at I fra dag til dag har de arbejdskræfter, der skal bruges.

Vi giver hurtigt adgang til dygtige vikarer

Vi har Danmarks største antal vikarer på tværs af brancher og kan i kraft af vores set-up hurtigt skalere op og ned og sikre dig tilførsel af det rette antal kompetencer.

Øget konkurrenceevne med fleksibel arbejdskraft

Med afdelinger i hele landet er vi altid tæt på jeres virksomhed. Vi ved, hvad der har betydning for jer og skaber i kraft af vores fleksible løsninger øget konkurrenceevne.

Skræddersyede løsninger

Det skal hænge sammen for jer som virksomhed uanset, hvad I arbejder med. Vi har vikarløsninger til enhver branche og de skræddersyes altid efter behov.

Hotel, restauration og kantine
Assistance er vores specialister inden for rekruttering af vikarer og personale til hotel, restauration og kantine - og Danmarks største på området.
JKS Transport
Som det eneste større vikarbureau i Danmark har vi de nødvendige tilladelser til på lovlig vis at udleje chaufførvikarer – såvel til godstransport som til varebil.
Vi kender alle brancher
Med 25 års erfaring er der stort set ikke en branche, vi ikke har leveret vikarer og rådgivning til. Fortæl os om jeres specifikke behov og lad os se hvilken type løsning, der kan øge jeres konkurrenceevne.

Rækkevidde. Effektivitet. Resultater

Hos JKS tager vi ansvar for at vores vikarløsninger skaber mærkbare resultater hos jer som virksomhed.

Udover vores erfaring og personlige rådgivning får I adgang til Danmarks største rekrutteringsplatform, der bl.a inkluderer stærke, lokale SoMe-profiler og landets mest kvalificerede CV-database med tusindvis af screenede kandidater. 

  • 1.864.039 er vores gennemsnitlige månedlig reach på sociale medier
  • 35.554 nye cv'er i vores database om året
  • 24.686 interviews med vikarer det seneste år
  • 18.912 vikarer i job om året
  • 3.412 vikarer ansættes om året i faste stillinger hos vores kunder

Vi har Danmarks mest tilfredse vikarer

Vores vikarer er ikke “bare” vikarer. De er JKS´ere og en essentiel del af vores hverdag. 

De skal være glade for at gå på arbejde. For det skaber den motivation der sikrer, at I får en medarbejder, der kan bidrage og skabe værdi. 

Derfor er vi glade og stolte over at: 

  • 90 % af vores vikarer vil anbefale JKS til venner og bekendte
  • 80 % af vores vikarer mener, at JKS er bedre end andre vikarbureauer, de har arbejdet hos

Eksempler på vores samarbejdspartnere

Søstrene-Grene.png
Salling_Group.png
Bestseller.png
Lidl.jpg
Danfoss_2.png
dsv.png
Lantmannen.png
LOXAM.png
Seawell.png
Scandic-pelagic.png
Welltec.png
LarsenStrings.png

Vil du høre mere?

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan en vikarløsning kan skabe fleksibilitet og værdi for jeres virksomhed.

Kontakt os

Få prisen tilsendt ➔

Klik her