JKS medarbejder

De rigtige medarbejdere til tiden

Med mere end 25 års erfaring inden for vikar- og rekrutteringsløsninger og 39 afdelinger i hele landet, er vi hos JKS specialister i at styrke jeres virksomheds daglige konkurrenceevne.

Vi er altid tæt på lokalt med flest vikarer af alle. Det sikrer at I altid har adgang til de rigtige medarbejdere – og det rigtige antal medarbejdere fra dag til dag. Det gælder både ved akutte behov nu og her - og ved faste aftaler om løbende levering af engageret personale.

Få prisen tilsendt

+3000

Nyoprettede cv'er hver måned

+3.200

Vikarer udsendt til kunder dagligt

90 %

Af vores vikarer vil anbefale JKS til venner og bekendte

Styrk virksomhedens konkurrenceevne med fleksible vikarløsninger

Fleksibilitet og fleksibel arbejdskraft er i takt med den globale, økonomiske udvikling blevet nøgleord. For det bliver sværere og sværere at forudsige, hvad der sker i morgen.

Med en vikarløsning hos os, er I altid sikre på at have det rigtige antal medarbejdere til opgaverne, hvad enten der er brug for én, to, 20 eller flere. I er kort sagt altid optimalt bemandet uden at være bundet af faste omkostninger.

Læs mere

Derfor skal du
vælge JKS

Derfor skal du<br>vælge JKS

Uanset om I mangler medarbejdere i forbindelse med spidsbelastninger eller overvejer en hel eller delvis overgang til fleksibel bemanding, er vi i stand til at skabe konkurrencedygtige rammer.

Vi frigør tid og ressourcer

Med en løsning hos JKS bliver der mere tid og overskud hos jer i virksomheden. Vi tager os af alt det praktiske – løn, feriepenge mv. – og sikrer, at I fra dag til dag har den arbejdskraft, der skal bruges.

Vi giver adgang til Danmarks største antal vikarer

Vi har Danmarks største antal vikarer på tværs af brancher. Vi screener alle vores vikarer grundigt, bl.a. gennem personlige samtaler, så I er sikret de rette kompetencer, motivation og kvalitet til arbejdet, der skal udføres.

Vi er lokale, hurtige og handlekraftige

Med afdelinger i hele landet er vi tæt på jeres virksomhed. Vi ved, hvad der har betydning for jer og kan i kraft af vores netværk hurtigt skalere vores løsninger op og ned efter jeres behov.

Eksempler på vores samarbejdspartnere

Søstrene-Grene.png
Salling_Group.png
Bestseller.png
Lidl.jpg
Danfoss_2.png
dsv.png
Lantmannen.png
LOXAM.png
Seawell.png
Scandic-pelagic.png
Welltec.png
LarsenStrings.png

Skræddersyede løsninger

Det skal hænge sammen for jer som virksomhed, uanset om I mangler en enkelt vikar, har behov for større bemanding, en fastansættelse eller en freelance specialist. Af samme grund kan vores løsninger altid skræddersyes efter behov.

Vikarløsninger
I en omskiftelig verden er der brug for fleksibilitet og nem adgang til kvalificeret arbejdskraft. Hos JKS skaber vi stærke vikarløsninger, der øger konkurrenceevnen for vores kunder
Rekruttering
Hos JKS tilbyder vi udover vikar- og inhouse-løsninger også rekruttering af fastansatte inden for en lang række fagområder og specialer. Hvert år sikrer vi det rigtige match mellem mere end 500 mennesker og virksomheder over hele landet.
En unik løsning
Skal vi lave en unik løsning til jeres virksomhed?
Inhouse løsninger
Har du som virksomhed mange vikarer og projektansatte, kan det give rigtig god mening at vælge vores inhouse løsning JKS HR. Det giver dig som virksomhed yderligere frihed til at fokusere på drift og udvikling.
Nordiske løsninger
Med vores voksende tilstedeværelse i Norge og Sverige og adgang til internationale netværk, gør vi det hos JKS mere enkelt og effektivt at finde og tiltrække de bedst kvalificerede kandidater i hele Skandinavien – hvor end de befinder sig.
Freelance specialister
Mangler I specialkompetencer for at fortsætte jeres udvikling? Vores kollegaer hos Professionals er specialister i at matche de bedste freelance konsulenter med netop jeres behov.

JKS Salgsteam

Julie Heramb Poulsen

Kommerciel direktør

Anja Milacic

Salgschef

Helle Baltser Mortensen

Salgschef

Heidi Maria Køstner

Key Account Manager

Kenneth Barslund

Business Development Manager

Christine Priess Chisholm

Udbudskonsulent

Få prisen tilsendt ➔

Klik her