JKS dækker hele landet

Med afdelinger i hele landet er vi tæt på jeres virksomhed. Vi ved, hvad der har betydning for jer og kan i kraft af vores netværk hurtigt skalere vores løsninger op og ned efter jeres behov.

Vi forstår, at din virksomhed har unikke behov, og vi er her for at levere skræddersyede vikartjenester, der sikrer din virksomheds effektivitet og kontinuitet.

Med mere end 3.000 nyoprettet CV'er hver måned og +3.200 vikarer udsendt til vores mange forskellige kunder dagligt, har vi den rette ekspertise og erfaring for også at hjælpe dig og din virksomhed.

Skal vi også hjælpe dig?

+3.000

Nyoprettede cv'er hver måned

+3.200

Vikarer udsendt til kunder dagligt

90 %

Af vores vikarer vil anbefale JKS til venner og bekendte

Rækkevidde. Effektivitet. Resultater.

Vi forstår at have de rigtige medarbejdere til tiden er afgørende for virksomhedens succes. Hos JKS leverer vi ikke bare medarbejdere – vi leverer præcist det rigtige antal medarbejdere, når du har brug for dem.

I en tid, hvor det bliver stadig sværere at forudsige morgendagens behov, er fleksibilitet nøglen til succes. JKS tilbyder skræddersyede vikarløsninger, der sikrer, at din virksomhed er optimalt bemandet uden at være bundet af faste omkostninger. Vi frigør din tid og ressourcer ved at tage os af alt det praktiske, herunder løn og feriepenge, så du kan fokusere på det, du gør bedst.

Vores stolthed ligger i at have Danmarks største antal vikarer på tværs af brancher. Vi dækker bl.a. lager, logistik, produktion, metal og byg. Vi gennemgår en omhyggelig screening af alle vores vikarer gennem personlige samtaler for at sikre, at de besidder de nødvendige kompetencer, motivation og kvalitet til at udføre det arbejde, din virksomhed kræver. Med JKS er du sikker på at få adgang til en pool af talentfulde medarbejdere, der vil gøre en positiv forskel for din virksomhed.

Vores lokale tilstedeværelse i hele landet giver os en unik evne til at forstå og imødekomme dine specifikke behov. Vi er ikke kun tæt på din virksomhed, men vores omfattende netværk gør det også muligt for os at skalere vores løsninger op og ned efter dine krav, hurtigere end du kan forestille dig.

Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger. Uanset om du har brug for en enkelt vikar, større bemanding, fastansættelse eller en freelance specialist, har vi løsningen for dig. Vi skaber konkurrencedygtige rammer, der passer præcist til dine behov og ambitionsniveau.

Vil du gerne have det store overblik over dine muligheder hos JKS, kan du kontakte vores centrale salgsteam. De kender til alle grene af JKS - og de er vant til at arbejde med alle slags virksomheder, de dækker flere lokationer og har viden om mange forskellige faggrupper.

Du kan helt uforpligtende ringe direkte til salgsteamet på tlf. +45 96 750 799, eller du kan skrive til os på kunde@jks.dk. Vi ser frem til en god snak.

JKS Salgsteam

Julie Heramb Poulsen

Kommerciel direktør

Anja Milacic

Salgschef

Helle Baltser Mortensen

Salgschef

Heidi Maria Køstner

Key Account Manager

Christine Priess Chisholm

Udbudskonsulent

Skal vi sende dig info eller en pris?

Udfyld formularen, så ringer vi til dig.