Jobfrihed i enkle og
trygge rammer?

Søger du mere fleksibilitet i arbejdslivet? Job i studietiden? Eller mangler du et springbræt til et helt nyt arbejde? Hos JKS matcher vi dine behov og ønsker i enkle og trygge rammer.

Bliv vikar hos JKS

Vikarlivet giver dig mulighed for at arbejde hos forskellige arbejdsgivere og i forskellige funktioner. Med det følger der ikke kun større alsidighed og variation, men ofte også større indflydelse på de opgaver og tidspunkter, du ønsker at arbejde.

Hvis du endnu ikke har fået en fod indenfor på arbejdsmarkedet, er et vikarjob samtidig en god mulighed for at samle erfaring og finde ud af, hvilke opgaver, brancher og miljøer, der passer dig bedst.

Vi har mere end 25 års erfaring med vikarløsninger inden for stort set alle brancher. Med 39 afdelinger i hele landet er vi hver dag i tæt kontakt med virksomhederne, der hvor du bor. Vi tror, at det skaber de bedste rammer for at finde vikarjobs, som passer til dig, hvad enten du har meget, lidt eller måske slet intet endnu på CV’et. 

Hvilke jobs kan du få som vikar?

Se vores ledige stillinger

Hør mere om det at arbejde for JKS og den fleksibilitet det giver, inden du laver dit CV.

Skal vi finde et job til dig?
 
 

Derfor skal du blive vikar hos JKS

Derfor skal du blive vikar hos JKS

Høj fleksibilitet i arbejdslivet

Gennem JKS kan du nemt prøve forskellige jobs og dig selv af. Vi finder vikarjobs, der matcher dine kompetencer, og du bestemmer selv hvor og hvornår, du vil arbejde.

Enkle og trygge ramme

Du får din egen JKS-konsulent fra dit eget lokalområde, som lærer dig og dine behov at kende – og sørger for at du altid er sikret overenskomstmæssig løn, sygedagpenge, feriepenge mv.

Stå stærkere på arbejdsmarkedet

Med et vikarjob gennem JKS kan du udvikle dine kompetencer, dit CV og få foden indenfor hos spændende virksomheder. Hvert år opnår 3.000 af vores vikarer fast ansættelse gennem deres vikariat.

Vores vikarer er glade for at gå på arbejde

Vi sætter en ære i at skabe de bedste forhold for dig som vikar. For os handler det om at matche dig med de rigtige virksomheder og opgaver, så du kan gå glad på arbejde ligesom dine JKS-kollegaer:

  • 90 % vil anbefale JKS til venner og bekendte
  • 89 % synes det er nemt at komme i kontakt med sin lokale JKS-afdeling
  • 80 % mener at JKS er bedre end andre vikarbureauer, de har arbejdet hos  

Eksempler på vores samarbejdspartnere

Søstrene-Grene.png
Salling_Group.png
Bestseller.png
Lidl.jpg
Danfoss_2.png
dsv.png
Lantmannen.png
LOXAM.png
Seawell.png
Scandic-pelagic.png
Welltec.png
LarsenStrings.png
Hvis vores vikarer selv skal sige det

”Det første sted, jeg kom til, var så godt et match, at nu har jeg fået en fast stilling her.”

Jeg ville lave et karriereskifte. Jeg ville prøve noget helt andet, men jeg vidste ikke præcis, hvad det ville være. Derfor valgte jeg at blive vikar hos JKS for at prøve forskellige ting. Det første sted, jeg kom til, var så godt et match, at jeg nu har en fast stilling her.

Kristina Pedersen, fik fast job gennem JKS

Hvis vores vikarer selv skal sige det

”Man ringer bare. Der er altid nogen til at hjælpe."

Hvis du ender et sted, du ikke bryder dig om, kan du bare ringe til din konsulent og sige: "Kan vi ikke prøve at finde noget andet." Ja! Du ringer bare. Der er altid nogen klar til at hjælpe.

Rasmus Simonsen, sommer- og ekstrajob hos JKS

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere om dine muligheder er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten lægge vejen forbi din lokale afdeling eller kontakte os her på siden. Vi glæder os til at møde dig.

Find nærmeste afdeling

Opret CV

Klik her