Jobfrihed i enkle og
trygge rammer?

Søger du mere fleksibilitet i arbejdslivet? Job i studietiden? Eller mangler du et springbræt til et helt nyt arbejde? Hos JKS matcher vi dine behov og ønsker i enkle og trygge rammer.

Bliv vikar hos JKS

Vikarlivet giver dig mulighed for at arbejde hos forskellige arbejdsgivere og i forskellige funktioner. Med det følger der ikke kun større alsidighed og variation, men ofte også større indflydelse på de opgaver og tidspunkter, du ønsker at arbejde.

Hvis du endnu ikke har fået en fod indenfor på arbejdsmarkedet, er et vikarjob samtidig en god mulighed for at samle erfaring og finde ud af, hvilke opgaver, brancher og miljøer, der passer dig bedst.

Vi har mere end 25 års erfaring med vikarløsninger inden for stort set alle brancher. Med 39 afdelinger i hele landet er vi hver dag i tæt kontakt med virksomhederne, der hvor du bor. Vi tror, at det skaber de bedste rammer for at finde vikarjobs, som passer til dig, hvad enten du har meget, lidt eller måske slet intet endnu på CV’et. 

Hvilke jobs kan du få som vikar?

Se vores ledige stillinger

Derfor skal du blive vikar hos JKS

Høj fleksibilitet i arbejdslivet

Gennem JKS kan du nemt prøve forskellige jobs og dig selv af. Vi finder vikarjobs, der matcher dine kompetencer, og du bestemmer selv hvor og hvornår, du vil arbejde.

Enkle og trygge ramme

Du får din egen JKS-konsulent fra dit eget lokalområde, som lærer dig og dine behov at kende – og sørger for at du altid er sikret overenskomstmæssig løn, sygedagpenge, feriepenge mv.

Stå stærkere på arbejdsmarkedet

Med et vikarjob gennem JKS kan du udvikle dine kompetencer, dit CV og få foden indenfor hos spændende virksomheder. Hvert år opnår 3.000 af vores vikarer fast ansættelse gennem deres vikariat.

Vores vikarer er glade for at gå på arbejde

Vi sætter en ære i at skabe de bedste forhold for dig som vikar. For os handler det om at matche dig med de rigtige virksomheder og opgaver, så du kan gå glad på arbejde ligesom dine JKS-kollegaer:

  • 90 % vil anbefale JKS til venner og bekendte
  • 89 % synes det er nemt at komme i kontakt med sin lokale JKS-afdeling
  • 80 % mener at JKS er bedre end andre vikarbureauer, de har arbejdet hos  
Vad säger våra konsulter?

”Första stället jag kom till var så bra en matchning att nu har jag en fast anställning här.”

Jag ville göra en karriärförändring. Jag ville prova något helt annat, men jag visste inte exakt vad det skulle vara. Därför valde jag att bli vikarie hos JKS för att prova olika saker. Första stället jag kom till var så bra en matchning att jag nu har fått en fast anställning här.

Kristina Pedersen, fick fast anställning genom JKS.

Vad säger våra konsulter?

”Man ringer bara. Det är alltid någon redo att hjälpa"

Om man hamnar någonstans där man inte tycker att det är trevligt, kan man bara ringa sin konsult och säga, "kan vi inte försöka hitta något annat." Ja! Man ringer bara. Det är alltid någon redo att hjälpa.

Rasmus Simonsen, sommar- och extrajobb genom JKS

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere om dine muligheder er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten lægge vejen forbi din lokale afdeling eller kontakte os her på siden. Vi glæder os til at møde dig.

Find nærmeste afdeling