Moving your potential

Fra Ringkøbing til resten af verden

JKS lagde fra land som et mindre skibsværft tæt på Ringkøbing i 1995. I tidens løb har vi udviklet os til en af Danmarks førende vikar- og rekrutteringsvirksomheder. Vi er i dag specialister i at sikre virksomheder kvalificeret arbejdskraft og hjælpe mennesker i arbejde. 

Vi rekrutterer inden for alle brancher og på alle niveauer hos JKS, der består af JKS Staffing og JKS Career. Intet er for stort. Intet er for småt - hvad enten du ønsker et kortvarigt vikarforløb eller som virksomhed er på jagt efter en ny finansdirektør.

Vi tilbyder herunder en række ydelser. JKS Career giver således ikke kun mulighed for effektiv rekruttering af kandidater. De vejleder og rådgiver også alle sider af det moderne arbejdsliv – fra onboarding til outplacement. Det samme gælder JKS Staffing, der ikke kun hjælper med vikarløsninger, men bl.a. tilbyder Try and Hire, som gør det muligt for medarbejdere og arbejdsgivere at se hinanden an, inden der skrives kontrakt.

Søg potentialet

I en verden, hvor alting er under hastig forandring, tror vi ikke det handler om at levere mere af det samme. Vi tror, det handler om at blive bedre og søge potentialet. Det handler om at fokusere på alt det, vi endnu ikke ved, vi kan. Som menneske. Og som virksomhed.

Det er det, som åbner op for nye muligheder. Ny vækst. Og nye veje til at få det bedste frem i alle. Vi – hos JKS – ser det, som vores vigtigste opgave. Nu. Og i fremtiden. 

JKS STAFFING

Vi har mere end 20 års erfaring med bemandings- og vikarløsninger inden for industri, håndværk og administration. Med godt 40 lokalafdelinger er vi altid tæt på. Både for dig, der søger job – og for dig, der søger nye medarbejdere.

Læs mere

JKS CAREER

Vi er eksperter i rekruttering på alle niveauer og inden for alle brancher. Vi er her for dig, der er klar til det næste skridt i karrieren – og for dig, der har brug for at styrke virksomheden med kandidater og professionel rådgivning.

Læs mere

TÆT PÅ DET LOKALE ERHVERVSLIV – OGSÅ UDEN FOR DANMARK

For os er tæt og personlig kontakt til både virksomheder og jobsøgende vigtig. Derfor har vi lokale afdelinger i knap 40 danske byer – fra Hirtshals til Nykøbing Falster, fra Esbjerg til København. Det betyder, at du altid vil samarbejde med mennesker, der kender de lokale erhvervsforhold og mulighederne i dit område. Det er ikke anderledes med de afdelinger, vi løbende åbner i bl.a. Sverige, Norge og Tyskland.

Branchens mest tilfredse kunder

I tidens løb er vi blevet en del flere ansatte – og en del større. Det er dog ikke fordi, vi har noget mål om at være størst. Men vi tror på, at det gør en forskel at være så mange steder som muligt - at være så lokal som mulig. Vi tænker også, at det er den tætte og personlige kontakt, der  er medvirkende til, at vi bliver ved med at have den store medarbejder- og kundetilfredshed, vi har.

Vores værdier

Hos JKS har vi tre kerneværdier, som danner grundlag for alt, hvad vi foretager os. De er et pejlemærke for vores måde at arbejde på og for vores samarbejde med virksomheder og jobsøgende. 

Effektivitet

Effektivitet handler om at skabe en god og konstruktiv dialog om de enkelte opgaver og flytte den enkeltes potentiale. Det, mener vi, giver kompetente, engagerede og tilfredse medarbejdere, der sætter en ære i at løse opgaverne bedst muligt.

Troværdighed

Troværdighed er et udtryk for, at vi holder, hvad vi lover og siger tingene, som de er. Vi er åbne og ærlige omkring vores hensigter og handlinger. Vi mener i øvrigt, at troværdighed er noget, vi skal gøre os fortjent til.

Engagement

Engagement hænger sammen med at være motiveret og  opmærksom på, at forskellige mennesker motiveres på forskellige måder. Derfor gør vi meget ud af at skabe vide rammer for motivation i alle led af organisationen. Fordi vi på den måde kan sikre både os selv, vores kunder og ansøgere et engageret samarbejde, som alle kan være tilfredse med.

Din lokale afdeling er

Er denne oplysning korrekt klik på "ok" eller find din lokale afdeling ved at klikke på "find afdeling"

OK

Vælg venligst din nærmeste afdeling

Vi kunne desværre ikke finde din nærmeste afdeling automatisk. Vælg din afdeling på listen herunder.

OKT:
{{dep[email]}}
Se medarbejdere her
Find vej Skift afdeling