Mød vores vikarer

Her kan du høre en række af vores vikarer fortælle om, hvordan det er at være vikar hos JKS - og hvilke muligheder det har givet dem at være vikar.

Se vores ledige stillinger

Lukas: Fra vikar til fastansat

Mød Lukas, der indtil for nylig var vikar for JKS hos Sports Group Denmark uden for Silkeborg. Men det er han ikke længere. For Sports Group Denmark, der driver en række Sport24-butikker over hele landet, blev så glade for Lukas, at de tilbød ham et fast job. Og det takkede Lukas ja til.

Det er ikke første gang Sports Group Denmark tilbyder en vikar fra JKS et fast job - det er faktisk sket flere gange. Så er du på udkig efter et fast job, kan et vikariat sagtens være en genvej.  

Bliv vikar

Tom: Job i løbet af en time

Mød Tom, der på en times tid gik fra ledig til fuldstidsarbejde hos NSH Nordic i Brædstrup. En time efter at Tom havde været til samtale hos JKS, ringede vi til ham og fortalte, at vi havde et job til ham allerede fra dagen efter. Og det var Tom med på.

Så nu arbejder Tom på lageret hos NSH Nordic, der udvikler og sælger alverdens forskellige produkter til indhegning og haveliv.

Bliv vikar

Kurt: Alle er hjælpsomme herude

Mød Kurt, der i øjeblikket er vikar for JKS hos HydraSpecma i Skjern. Her udfører Kurt mange forskellige opgaver i produktionen af HydraSpecmas produkter. 

Kurt har haft en god oplevelse af at starte som ny hos HydraSpecma, og han kan godt mærke, at de er vant til at have vikarer. "De er gode til at sætte mig ind i opgaverne og hjælper mig gerne i gang", fortæller Kurt.

Bliv vikar

Start næste jobkapitel

Bliv vikar