JKS tilbyder

Find dit lokale JKS kontor

Klik på kortet og find dit nærmeste vikarbureau - eller indtast dit postnummer:
 
vikarbureau for vikar
 
Kontorer
Mandag til torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag fra 08.00 - 15.30
 
Telefontid
Mandag til torsdag: 07.00 - 17.00
Fredag fra 07.00 - 16.00
 

Kontoret i Ringkøbing


Virksomhederne i Ringkøbing-Skjern Kommune bliver serviceret af vores lokale team, så uanset om behovet er kortvarige vikariater eller fastansættelse af en ny medarbejder har vi en løsning til din virksomhed.

Desuden er kontoret også hovedkontor for hele JKS, hvorfor bogholderi, administration, ledelse og marketingafdeling samlet i huset.

Ring til os på 96 750 750 for en uforpligtende snak.

Rutevejledning


Vi bor lige uden for midtbyen, så det er nemmest at komme hertil i bil. Du kan parkere lige ved døren.


Kunderne i Ringkøbing siger:
Når der opstår huller i mandskabsbelægningen bruger vi vikarer til at lukke dem. Hullerne kommer af større udsving i produktionen eller som følge af sygdomVi valgte JKS på grund af kendskab til en af de ansatte hos JKS. Personen virkede meget seriøs i forhold til sit job og firma - og det gav os lyst til at prøve JKS. Vi blev ikke skuffede - JKS har levet fuldt op til vores forventninger.I perioder, hvor vi ikke rigtigt kan se horisonten og hvor vi er i tvivl om udviklingen, har vi valgt at benytte vikarer. Det gør så også, at der er ro på hos de fastansatte, når de oplever, at vi ikke bruger svingdørspolitik.Vikarer er en behagelig måde at styre ressourcerne på. Vi er en ordreproducerende virksomhed, hvor behovet for ressourcer kan svinge meget. Derfor kender vi ikke altid behovet for mandskab, men her er det let at justere med vikarer. Alternativet ville være et omfattende arbejde med at udvælge, ansætte og senere afskedige medarbejdere.


I perioder med travlhed er det nemt med vikarer. Det er nemt at tilkalde dem, og det er nemt at sige dem op igen. Hvis vi har travlt, så har vi heller ikke mulighed for at bruge en masse tid på ansøgninger og ansøgere. Og hvis der endelig er en vikar, som vi er utilfredse med - så er det nemt at få ham udskiftet.