JKS tilbyder

Find dit lokale JKS kontor

Klik på kortet og find dit nærmeste vikarbureau - eller indtast dit postnummer:
 
vikarbureau for vikar
 
Kontorer
Mandag til torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag fra 08.00 - 15.30
 
Telefontid
Mandag til torsdag: 07.00 - 17.00
Fredag fra 07.00 - 16.00
 

Kontoret i Ringkøbing


Virksomhederne i Ringkøbing-Skjern Kommune bliver serviceret af vores lokale team, så uanset om behovet er kortvarige vikariater eller fastansættelse af en ny medarbejder har vi en løsning til din virksomhed.

Desuden er kontoret også hovedkontor for hele JKS, hvorfor bogholderi, administration, ledelse og marketingafdeling samlet i huset.

Ring til os på 96 750 750 for en uforpligtende snak.

Rutevejledning


Vi bor lige uden for midtbyen, så det er nemmest at komme hertil i bil. Du kan parkere lige ved døren.


Kunderne i Ringkøbing siger:
Vores samarbejde med JKS fik fart I 2014, hvor vi ændrede firmapolitikken for vores brug af vikarer. Det var lidt af en kovending i virksomheden, at vi gik over til fleksibel arbejdskraft, men det har haft mange fordele - også internt, hvor vi fx har kunnet imødekomme medarbejdernes ferieønsker.
I perioder, hvor vi ikke rigtigt kan se horisonten og hvor vi er i tvivl om udviklingen, har vi valgt at benytte vikarer. Det gør så også, at der er ro på hos de fastansatte, når de oplever, at vi ikke bruger svingdørspolitik.Vikarer er en behagelig måde at styre ressourcerne på. Vi er en ordreproducerende virksomhed, hvor behovet for ressourcer kan svinge meget. Derfor kender vi ikke altid behovet for mandskab, men her er det let at justere med vikarer. Alternativet ville være et omfattende arbejde med at udvælge, ansætte og senere afskedige medarbejdere.


Når der opstår huller i mandskabsbelægningen bruger vi vikarer til at lukke dem. Hullerne kommer af større udsving i produktionen eller som følge af sygdom