JKS tilbyder

Find dit lokale JKS kontor

Klik på kortet og find dit nærmeste vikarbureau - eller indtast dit postnummer:
 
vikarbureau for vikar
 
Kontorer
Mandag til torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag fra 08.00 - 15.30
 
Telefontid
Mandag til torsdag: 07.00 - 17.00
Fredag fra 07.00 - 16.00
 

Kontoret i Århus


Vores lokale team servicerer en lang række virksomheder i Århus - og store dele af Østjylland. Uanset om behovet er til kortvarige vikariater eller til fastansættelse af en ny medarbejder har vi en løsning til din virksomhed.

Ring til os på 86 186 750 for en uforpligtende snak. Vi kommer også gerne ud og besøger dig!

Rutevejledning


Vi bor langs åen inde midt i byen, tæt på Magasin og alle caféerne. Der er de bedste parkeringsmuligheder på Havnen eller i Telefontorvets P-Hus, men du kan også være heldig at finde en plads i Fiskergade eller på Fredens Torv.

Kunderne siger:

Vi er underlagt vore kunders behov, som kan svinge ganske meget. Her giver brugen af vikarer os fleksibilitet og hurtig adgang til ressourcer uden den binding, som en traditionel ansættelse giver.


Vi har valgt at bruge JKS, fordi de har været meget dygtige til at finde de folk, der passer til opgaverne og vores kultur. JKS har taget sig tid til at besøge os og de har sat sig ind i virksomhedens værdier, som i øvrigt ligger tæt op ad JKS's.


Vi udfører arbejde i hele landet. Det sker ved at vi sender en af vores egne folk og så supplerer vi med lokale vikarer, der hvor arbejdet skal udføres. På den måde sparer vi på kørsel og overnatning for egne folk - og uden vikarer ville vi heller ikke have folk nok til at gå på en stor opgave.Som ordreproducerende virksomhed må vi udnytte vilkårene i markedet bedst muligt. Her vil det fortsat være nødvendigt at anvende vikarer i et vist omfang. Dels af økonomiske hensyn og dels af hensyn til de faste medarbejdere.