JKS tilbyder

Find dit lokale JKS kontor

Klik på kortet og find dit nærmeste vikarbureau - eller indtast dit postnummer:
 
vikarbureau for vikar
 
Kontorer
Mandag til torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag fra 08.00 - 15.30
 
Telefontid
Mandag til torsdag: 07.00 - 17.00
Fredag fra 07.00 - 16.00
 

Kontoret i København


Afdelingen er etableret for at fokusere på rekrutteringsydelser til virksomheder i hovedstadsområdet - primært med fokus på medarbejdere til økonomi og regnskab, teknik og it samt øvrige specialistfunktioner. Samtidig vil afdelingen også servicere kunder med vikarassistance til disse faggrupper.

Ring til os på 33 770 750 for en uforpligtende snak.

Rutevejledning


Kontoret på Frederiksberg er centralt beliggende på hjørnet af Falkoner Allé og Sylows Allé - i selve Falkoner centeret. Den centrale placering er tæt på offentlige transportmuligheder. Både busser og metroen stopper 100 meter fra døren. Derudover er der også parkeringskælder for enden af Sylows Allé, samt mulighed for at parkere langs Falkoner Allé hvor der er 2 timers gratis parkering.

Kunderne siger:
Vi bruger vikarer til at udjævne belastningen i afdelingen. Det er primært ufaglært personale, der efter en kortvarig oplæring kan bidrage til produktionen. Med vikarer kan vi hurtigere tilpasse kapaciteten til de varierende behov.I kraft af samarbejdet med JKS har vi kunnet undgå at insource rekrutteringsopgaven, og vi kan komme igennem nogle arbejdspukler, uden at skulle fastansætte personale til dét. Det er et fornuftigt kompromis. Det giver os fleksibilitet og letter presset på vores egne medarbejdere - ganske enkelt.