Assessment - gennem JKS Career

Hvordan udvikler man sine medarbejdere bedst muligt? I JKS Career kalder vi fremgangsmåden for Assessment. Det er et effektivt og professionelt værktøj, som vores certificerede konsulenter bruger til vurdering og udvikling af dine medarbejdere. 

Der er ikke tid til at stå stille. Hverken for dine medarbejdere eller din virksomhed. Det er vigtigt at sikre, at potentialet såvel som de rette kompetencer løbende er tilstede. I tæt samarbejde kan vi lave en handlingsplan for medarbejdernes udvikling og deres måde at samarbejde på. Det handler om at få dét frem, som de kan – og dét, de endnu ikke ved, de kan.

I kombinationen af tests, samtaler og målinger afdækker vi de enkelte medarbejders eller teams’ styrker og potentialer – og ja, også udfordringer. Hos JKS Career har vi især fokus på team assessment. Vi tager hånd om det samlede teams præstationer ved at vurdere den enkelte medarbejder og teamet som helhed. Vi ser på, hvordan vi får den enkelte - og gruppen – til at skabe de bedste resultater. Og følger løbende op.

Assessment bliver varetaget af vores certificerede konsulenter med udgangspunkt i markedets mest anerkendte analyse- og testværktøjer.

FORDELENE VED AT BENYTTE ASSESSMENT

  • Du styrker din virksomheds konkurrenceevne ved at få konkretiseret, hvad der skal til for, at dine teams og medarbejdernes potentiale flyttes og udleves optimalt
  • Du opnår en vedvarende udvikling og værdi for din virksomhed, idet Assessment-værktøjerne implementeres som en del af dine medarbejderes hverdag
  • JKS Career følger løbende op med nye målinger for at se, hvordan planen for de respektive teams forløber

Læs mere om JKS Career

Din lokale afdeling er

Er denne oplysning korrekt klik på "ok" eller find din lokale afdeling ved at klikke på "find afdeling"

OK

Vælg venligst din nærmeste afdeling

Vi kunne desværre ikke finde din nærmeste afdeling automatisk. Vælg din afdeling på listen herunder.

OKT:
{{dep[email]}}
Se medarbejdere her
Find vej Skift afdeling