Outplacement - gennem JKS Career

Der er mange gode grunde til at investere i et veltilrettelagt og professionelt håndteret Outplacement-forløb. For det første øger det de afskedigede medarbejderes chancer for at komme i job igen. Vores tal viser, at mere end 70% af afskedigede medarbejdere faktisk kommer i job igen i løbet af tre måneder, når de har været igennem vores certificerede rådgivere og er blevet klædt på til nyt CV og nye jobsamtaler.

At dine medarbejdere kommer godt og hurtigt videre har naturligvis også stor betydning for dig som virksomhed. Dels afkorter det perioden, hvor din virksomhed vil være forpligtet til at udbetale løn. Dels tager medarbejderne et positivt indtryk af deres tidligere arbejdsplads med videre. Det er essentielt i en verden, hvor mere og mere bliver delt på de sociale medier. Og for dem, der bliver, skaber det tryghed, at der er sagt ordentligt farvel.

FORDELENE VED ET GENNEMTÆNKT OUTPLACEMENT-FORLØB GENNEM JKS

  • Mere end 70% af afskedigede medarbejdere, der har været igennem et Outplacement-forløb ved JKS er i job i løbet af tre måneder.
  • Du minimerer risikoen for uro og tvivl blandt tilbageværende medarbejdere – en respektfuld afsked af kollegaer kan omvendt skabe forståelse/større accept omkring en ledelses valg i forbindelse med afskedigelser
  • Du forkorter perioden, hvor din virksomhed er forpligtet til at udbetale løn
  • Du minimerer risikoen for dårligt omdømme – over for fremtidige kunder og medarbejdere

Læs mere om JKS Career

Din lokale afdeling er

Er denne oplysning korrekt klik på "ok" eller find din lokale afdeling ved at klikke på "find afdeling"

OK

Vælg venligst din nærmeste afdeling

Vi kunne desværre ikke finde din nærmeste afdeling automatisk. Vælg din afdeling på listen herunder.

OKT:
{{dep[email]}}
Se medarbejdere her
Find vej Skift afdeling