JKS overtager Shortlist® og styrker positionen som førende bemandingsvirksomhed i Danmark

PRESSEMEDDELELSE 5. oktober 2023

Shortlist har med entreprenørånd, nytænkning og innovative løsninger udviklet markedet for rekrutteringsløsninger i Danmark markant. Det er derfor med stor glæde at JKS i dag kan offentliggøre opkøbet af Shortlist, og det understøtter virksomhedens fortsatte vækst- og udviklingsambitioner på markedet for bemandingsløsninger. JKS er i forvejen Danmarks største vikar- og rekrutteringsvirksomhed, og samlet set vil de to virksomheder omsætte for mere end 1,5 mia. på det danske marked.

Med opkøbet kombineres JKS’ mangeårige erfaring i at levere skræddersyede løsninger inden for rekruttering og bemanding med Shortlists avancerede teknologi og datadrevne tilgang til search og sourcing. Resultatet bliver en unik mulighed for at tilbyde kunder og kandidater en endnu mere effektiv og målrettet rekrutteringsproces.

"Vi er begejstrede for at byde Shortlist velkommen i JKS-familien," udtaler Jesper Busk, Group CEO hos JKS og fortsætter: ”Som Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau, har vi altid haft fokus på kontinuerligt at forny os og følge med tiden, så vi kan levere bedst mulig værdi til vores kunder. Med erhvervelsen af Shortlist kan vi nu også tilbyde vores kunder en helt ny rekrutteringsløsning, der fylder det hul i markedet mellem full service rekrutteringsbureau og klassisk jobannoncering.”  

Shortlist tilbyder en innovativ løsning til de kunder, der gerne selv vil varetage rekrutteringsprocessen, men som samtidig har behov for at få de bedste kandidater ind i deres egen proces. Konceptet går i sin enkelthed ud på, at Shortlist motiverer og leverer det fagligt rigtige kandidatfelt til kunden, hvorefter kunden selv står for interviews og test. 

”Shortlist kommer i forvejen med et stort kundegrundlag på mere end 200 købende kunder og er markant repræsenteret blandt landets største virksomheder. Særligt på sektorer som finans og life science er Shortlist stærk i markedet. Med opkøbet opnår vi samtidigt store synergier, både med vores full service rekrutteringsbrand, Career samt vores mange inhouse-løsninger ude hos vores kunder.” fortsætter Jesper Busk, og tilføjer: "Vi ser derfor meget frem til at kombinere vores samlede ekspertise og ressourcer for at skabe endnu større værdi for vores kunder og kandidater." 
 
Shortlist, grundlagt i 2018, har hurtigt etableret sig som en førende samarbejdspartner inden for search og kandidattiltrækning. Selskabets intelligente matchingalgoritmer og avancerede dataanalyser har gjort dem til foretrukne samarbejdspartnere for mange danske og internationale virksomheder, der ønsker at effektivisere deres egne rekrutteringsprocesser.  
 
"Vi er meget begejstrede for at blive en del af JKS" siger Troels Vilsted Skydt og Nicklas Mohr Andersen, grundlæggere og direktører i Shortlist. "Sammen med JKS’ dybe indsigt i arbejdsmarkedet og vores nye tilgang til rekruttering, får vi nu en unik mulighed for ryste op i rekrutteringsbranchen og skabe endnu bedre resultater for vores kandidater og kunder." 
 
Shortlist fortsætter som en division under JKS og kommer til at arbejde tæt sammen med JKS’ full service rekrutteringsbrand Career samt også Professionals, der fokuserer på interim specialistbemanding.  

Tilsammen løser de tre rekrutteringsbrands over 900 rekrutteringsopgaver årligt, og denne integration vil gøre det muligt for os at levere endnu mere skræddersyede løsninger til en bredere vifte af kunder og sektorer. 

 

For yderligere oplysninger 

Jesper Busk, adm. direktør

Tlf. 2141 2017

Nicklas Mohr Andersen

Tlf. 6013 7734

Troels Vilsted Skydt 

Tlf. 3140 5050