Velkommen til
JKS Feriefond

Feriefonden er for alle medarbejdere i JKS med tre måneders ancienitet - vikarer såvel som konsulenter. Feriefonden formål er at tilbyde ferieboliger til attraktive priser.

To skønne ferieboliger

Feriefonden er etableret i 2019, og har to ferieboliger - en dejlig lejlighed med skøn tagterrasse i Riviera del Sol på den spanske Solkyst, midt mellem Malaga og Marbella - samt et skønt beliggende sommerhus ved Vesterhavet lige udenfor Hvide Sande. 

Sommerhuset i Hvide Sande er købt i 2021. Huset er fint brugbart, men trænger til en opfriskning, og vil blive løbende moderniseret. Begge ferieboliger har plads til seks personer - tre soveværelser og min. to badeværelser. 

Du kan læse om ferieboligerne i bookingsystemet, hvor du også booker og betaler ferieboligen. Her fremgår det også hvem du skal henvende dig til ved spørgsmål til ferieboligerne. Du skal bruge dit JKS medarbejdernummer for at logge ind. Der er åbent for bookinger i begge ferieboliger.

Betingelser for leje

Du skal have været ansat hos JKS i min. tre måneder for at kunne booke i feriefonden. Betaling sker i forbindelse med booking, hvorfor det ikke er et krav, at du er ansat af JKS på tidspunktet for feriens afholdelse. Det er ancieniteten på bookingtidspunktet der er afgørende. 

I lejligheden i Malaga er slutrengøring samt forbrug af el, vand og varme inkluderet i prisen. Linnedpakker kan tilkøbes hvis du ikke ønsker at medbringe dette selv. I sommerhuset ved Vesterhavet kan slutrengøring bestilles i forbindelse med booking. 

Der afmåles ikke forbrug af el/vand, men afregnes et fast beløb afhængig at tidspunkt på årets og bookingens længde. Bestilling og betaling sker i forbindelse med booking. Øvrige betingelser fremgår af bookingsystemet. 

Vi har et samarbejde med andre feriefonde, som bruger samme bookingssystem - derfor kan du booke andre spændende ferieboliger end vores egne to via systemet.