Få den gode HR-
løsning på stedet

Er der et stort antal vikarer og projektansatte i virksomheden, kan det give god mening at vælge en HR-løsning hos JKS. Det er med til at frigøre interne ressourcer og give større fokus på kerneopgaverne.

I en dynamisk verden er der et væld af elementer, der konstant forandrer vores erhvervsklima. Som virksomhed er det som aldrig før nødvendigt at have fokus på hver eneste bold, der er i luften.

Det mærker vi også hos JKS. Og det er også dét, som vores inhouse HR-løsning er skræddersyet til. Her sidder en af vores dygtige konsulenter hos jer i virksomheden og tager over på hele eller store dele af opgaverne med HR og rekruttering, herunder ansættelser og planlægning. Vi sætter os bogstaveligt talt ind i din virksomhed og løser tingene på stedet.

Med vores inhouse HR-løsning får I som virksomhed stærke faglige kompetencer på opgaverne med daglig indsigt i jeres kultur og forretning og samtidig nem adgang til viden, sparring, rådgivning og analyser. Alle vores HR-løsninger udvikles i tæt samarbejde med jer.

Det kan være faste dage, faste uger eller det kan være begrænset til bestemte perioder med spidsbelastning.

Kontakt os

Derfor skal du
vælge JKS

Derfor skal du<br>vælge JKS

Frigørelse af interne ressourcer

Vi står for dele eller hele arbejde med HR, rekruttering og bemanding, så I som virksomhed har de rette – og det rette antal – medarbejdere og større frihed til kerneopgaverne.

Tæt, fleksibelt og værdifuldt samarbejde

I har en naturlig ekspert og go-to-person med indsigt i jeres virksomhed, som løbende hjælper med sparring og tilpasning af bemanding til virksomhedens mål.

100 % fokus på jeres virksomhed

I har en erfaren og dygtig konsulent, der er 100 % dedikeret jeres daglige behov og udfordringer i virksomheden.

Vil du høre mere?

Vi har i flere år taget ansvar for HR-opgaver for både store og mindre virksomheder inden for et væld af brancher. Vi er med hele vejen – fra rekruttering og personalesamtaler til sygefravær, udbetaling af løn og ferieplanlægning.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan en HR-løsning kan skabe fleksibilitet og værdi for jeres virksomhed.

Kontakt os

Få prisen tilsendt ➔

Klik her