Nordisk samarbejde
med perspektiver

JKS bliver større og større i Norge og Sverige. Det giver jer som virksomhed flere ressourcer at trække på, når der er brug for vikarløsninger eller den helt rigtige kandidat på tværs af de nordiske lande.

Få prisen tilsendt

Konkurrencen om arbejdskræfterne bliver ikke mindre i fremtiden. Den stigende efterspørgsel på spidskompetencer stopper heller ikke. Derfor er det vigtigt at stå stærkt og løbende have de bedste muligheder på hånden som virksomhed og organisation.

I en stadig mere global og tætknyttet verden, handler det om at se på tværs af grænser – også når det gælder vikarløsninger og rekruttering til fastansættelse. Med vores voksende tilstedeværelse i Norge og Sverige og adgang til internationale netværk, gør vi det hos JKS mere enkelt og effektivt at finde og tiltrække de bedst kvalificerede kandidater – hvor end de befinder sig.

Kontakt os

Fordelene ved JKS' nordiske løsninger

Fordelene ved JKS' nordiske løsninger

Få de bedste først

Som virksomhed kan I trække på nogle af de Nordens største rekrutteringskræfter i kampen om de bedste kandidater på markedet.

Enkel og effektiv proces

Knyttet af de samme værdier og kvalitetssikrede processer giver det tværnordiske samarbejde en ensartet og effektiv adgang til internationale løsninger og kandidater. 

En stærk rekrutteringskanal

I en tid hvor international arbejdskraft er blevet en uundværlig del af hverdagen hos mange danske virksomheder, udgør vores nordiske løsninger en stærk rekrutteringskanal.

Vil du høre mere?

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan vores nordiske løsninger kan skabe fleksibilitet og værdi for jeres virksomhed.

Kontakt os

Få prisen tilsendt ➔

Klik her