Professionals udvider med ny Business Development Manager

Det er med stor glæde, at vi i Professionals præsenterer vores nyeste medarbejder, Kenneth, som nu er en del af vores hold.

Kenneth bringer en imponerende baggrund og erfaring med sig, som vil styrke vores engagement i at levere værdifulde tjenester til vores kunder.

I mere end 20 år har Kenneth dedikeret sin karriere til salg og forretning og virksomhedsudvikling på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Han har arbejdet i forskellige sektorer, herunder salg, software, konsulenttjenester, rådgivning, produktionsvirksomheder, udviklings- og designvirksomheder, og det uanset størrelse, fra små maskinfabrikker til store internationale koncerner.

 

Julie, Head of Professionals, siger om Kenneth:

"Kenneth bliver en meget vigtig del af Professionals vækstrejse, og hans solide erfaring vil spille en afgørende rolle i vores organisation.

Han kommer med dyb indsigt i branchen og en skarp forståelse for dens dynamikker. Kenneth passer perfekt ind i teamet hos Professionals og naturligvis også i hele JKS Group, og vi har glædet os utroligt meget til at byde ham velkommen."

Med Kenneth ombord ser vi frem til spændende muligheder og en endnu stærkere fremtid for Professionals. Hans erfaring og ekspertise vil bidrage til vores mål om at levere førsteklasses løsninger til vores kunder og kandidater.

Lad os sammen byde Kenneth velkommen og se frem til en succesfuld fremtid sammen. Vi ser frem til at udvikle vores samarbejde og opnå nye højder.

 

 

Du kan læse mere om Professionals på deres hjemmeside: https://www.professionals.dk/