REKRUTTERING OG FASTANSÆTTELSER - gennem JKS Career

Rekruttering i det moderne jobmarked kræver indsigt, viden, erfaring og stærke søge- og testværktøjer. Vi hjælper hele vejen og sikrer dig – på alle niveauer – de kandidater og kompetencer, der flytter dig og din virksomhed i den rigtige retning. 

Med JKS Career får du mulighed for at benytte dig af nogle af landets mest skarpe rekrutterings- og rådgivningspecialister. Det er et resultat af flere års investering og fokus på området. Kombineret med knap 40 lokalafdelinger i Danmark, plus flere i udlandet, er vi fuldt ud opdateret på, hvad der sker både lokalt og globalt. Det hjælper os til at få dig og din virksomhed sikkert gennem alle faserne i rekrutteringsprocessen af kandidater samt styre dig uden om dyre fejlansættelser.  

Specialister inden for alle brancher

Vi har et stærkt team af rekrutteringsspecialister inden for alle brancher, der selv har været igennem en af landets mest krævende rekrutteringsprocesser. Nøglen er, at hver specialist hos JKS Career har sit område. Har du f.eks. brug for en finansdirektør, er det vores specialist på Finans, der er på opgaven. Skal du ansætte en softwareudvikler, så er det vores IT-ekspert, der tager sig af det. Uanset branche og niveau kan du trygt stole på, at vi har den nødvendige indsigt og erfaring, det kræver at finde den rette kandidat til jobbet. Det er det samme hvis du overvejer en midlertidig projekt- eller vikarløsning.

Du får kvalitetsgaranti
Vores specialiserede konsulenter arbejder ikke på provision. Det handler ikke om at være frisk på aftrækkeren med den første og den bedste kandidat.  Det handler om ordentlighed. Og det handler om vished for, at man har fundet den rigtige. Derfor afregner vi først, når det er sket.  Undervejs sikrer vi kvaliteten af vores jobsøgendes kompetencer gennem grundige interviews, relevante tests, udarbejdelse af profil, referencer samt gennemgang af eksamensbeviser mv.

Vi giver i den sammenhæng kvalitetsgaranti. Det indebærer, at vi finder en ny medarbejder til dig uden ekstra beregning, hvis kandidaten inden for de første tre måneder ikke lever op til forventningerne. Den eneste betingelse er, at vi får lov at finde en ny medarbejder til dig.

Overlad processen til os

Vi kan alt efter behov stå for hele rekrutteringsprocessen - fra udarbejdelse af ansøgerprofil til samtaler og afslag. Samtidig drager du fordel af, at vi løbende benytter os af markedets mest anerkendte værktøjer, herunder LinkedIn Recruiter, der giver adgang til mere end 430 mio. kandidater. Desuden har vi et CV-kartotek, der vokser med 2.400 nye CV’er hver måned. 

Vi sørger bl.a. for:

 • Afdækning af virksomhedens behov og profil
 • Afdækning af job- og personprofil
 • Udarbejdelse af annoncer til diverse portaler
 • Gennemgang af ansøgninger
 • Indkaldelse og afholdelse af første runde samtaler
 • Personligheds- og kompetenceanalyse
 • Indhentning af referencer hos tidligere arbejdsgivere
 • Udsendelse af afslag til øvrige ansøgere
 • Opfølgning inden for garantiperioden

FORDELE VED AT REKRUTTERE VIKARER GENNEM JKS CAREER
 

 • Du kan spare tid og ressourcer ved at overlade rekrutteringsprocessen til os - alt fra udarbejdelse af ansøgerprofil til samtaler og afslag m.m.
 • Du får en samarbejdspartner, som har branchens højeste medarbejder- og kundetilfredshed
 • Vores specialister modtager som de eneste i branchen ikke provision, hvorfor de kun fokuserer på at skabe det perfekte match mellem medarbejder og virksomhed
 • Du afkræves et meget lavt opstartsgebyr og du faktureres først, når den rette kandidat er fundet
 • Du minimerer risikoen for fejlansættelse, som kan være ressourcekrævende for en virksomhed
 • Vi er din lokale samarbejdspartner med knapt 40 lokale afdelinger
 • Du får adgang til mere end 430 mio. kandidater gennem LinkedIn Recruiter, samt JKS Career’s eget CV-kartotek, der vokser med ca. 2.400 nye CV’er hver måned
 • Du får kvalitetsgaranti. Det betyder, at vi finder en ny medarbejder til dig uden beregning, skulle dine forventninger ikke blive mødt første gang

Din lokale afdeling er

Er denne oplysning korrekt klik på "ok" eller find din lokale afdeling ved at klikke på "find afdeling"

OK

Vælg venligst din nærmeste afdeling

Vi kunne desværre ikke finde din nærmeste afdeling automatisk. Vælg din afdeling på listen herunder.

OKT:
{{dep[email]}}
Se medarbejdere her
Find vej Skift afdeling