JKS medarbejder

De rigtige medarbejdere til
Black Friday og jul

Har du styr på bemandingen, når Black Friday og julehandlen melder sig?

Hvis du har brug for ekstra hænder, hvad enten det er i én dag eller en længere periode, så står vi klar til at hjælpe.

Vil du kontaktes?

Ring til Julie, Christine, Line, Sussie eller Helle på +45 61 20 40 70 for at høre mere, og lad os tage en snak om jeres behov i virksomheden.

Kontakt os

+3.000

Nyoprettede cv'er hver måned

+3.200

Vikarer udsendt til kunder dagligt

+2.100

Kunder modtager årligt vores service

Vil du kontaktes?

Ring til Julie, Christine, Line, Sussie eller Helle på +45 61 20 40 70 for at høre mere, eller udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Derfor skal du
vælge JKS

Derfor skal du<br>vælge JKS

Uanset om I mangler medarbejdere i forbindelse med spidsbelastninger eller overvejer en hel eller delvis overgang til fleksibel bemanding, er vi i stand til at skabe konkurrencedygtige rammer.

Vi frigør tid og ressourcer

Med en løsning hos JKS bliver der mere tid og overskud hos jer i virksomheden. Vi tager os af alt det praktiske – løn, feriepenge mv. – og sikrer, at I fra dag til dag har den arbejdskraft, der skal bruges.

Vi giver adgang til Danmarks største antal vikarer

Vi har Danmarks største antal vikarer på tværs af brancher. Vi screener alle vores vikarer grundigt, bl.a. gennem personlige samtaler, så I er sikret de rette kompetencer, motivation og kvalitet til arbejdet, der skal udføres.

Vi er lokale, hurtige og handlekraftige

Med afdelinger i hele landet er vi tæt på jeres virksomhed. Vi ved, hvad der har betydning for jer og kan i kraft af vores netværk hurtigt skalere vores løsninger op og ned efter jeres behov.