Om JKS

JKS er Danmarks mest lokale vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Med 39 afdelinger – fra Esbjerg til København – er vi altid tæt på de ting, der gør en forskel. Det sikrer gode resultater for de virksomheder, vi samarbejder med og god arbejdslyst for vores vikarer.  

Kontakt os

Vi er med hele vejen rundt om arbejdslivet

Hos JKS er du sikret fleksible og konkurrencedygtige vikarløsninger – men også mere end det. Vi dækker alle de behov, der opstår. Af samme grund hører der også tre selvstændige brands til JKS – Career, Professionals og Assistance. 

Career har 100 % fokus på rekruttering og rådgivning. Professionals er specialister i at finde de dygtigste til tidsbegrænsede projekter, mens Assistance er specialiseret i personale til hotel, restauration og kantine.​

Uanset om du er jobsøgende eller virksomhed er det som altid vores ambition at sikre de bedste rammer og muligheder for at udnytte dit fulde potentiale.

Professionals

Professionals

Professionals er vores specialister, I som virksomhed skal benytte jer af, når I selv står og mangler en specialist til tidsbegrænsede projekter indenfor IT, Engineering eller Finance/Management

Se Professionals

Career

Career

Career er vores specialister inden for rekruttering og sikrer hvert år det rigtige match mellem mere end 500 mennesker og virksomheder

Se Career

Assistance

Assistance

Assistance er vores specialister inden for rekruttering af vikarer og personale til hotel, restauration og kantine - og Danmarks største på området.

Se Assistance

Hos JKS har vi tre kerneværdier, vi konstant navigerer og arbejder efter.

Effektivitet

For os er effektivitet mere end at komme hurtigt fra A til B. Effektivitet er handlekraft og omtanke i ét. I en stadig mere kompleks verden tror vi på, at nøglen til effektivitet og konkurrenceevne er at gøre dét, som er rigtigt - og som hjælper mennesker og virksomheder med at skærpe deres uudnyttede potentiale.

Troværdighed

Vi holder hvad vi lover. Og vi siger tingene som de er - både når de er gode og knapt så gode. Som en virksomhed, hvor mennesker er det allervigtigste aktiv, er vores kommunikation altid åben, ærlig, respektfuld og konstruktiv. Det gælder både mellem os selv og over for andre.

Engagement

Lysten og glæden til at skabe positive forandringer, er det, som driver os hver dag. Vi venter ikke på forandring. Vi skaber den selv. Vi tager del - lokalt og globalt - og tror på, at vores menneskelige engagement gør en forskel for alle, vi samarbejder med hver eneste dag.

Kom tættere på arbejdslivet

Vi følger det moderne arbejdsliv tæt og deler ud af vores oplevelser og erfaringer. Få nyheder, tips, artikler og gode råd her på siden omkring rekruttering, jobsamtale, ansættelse mv.

+
Flere artikler

Karrieremuligheder i JKS

Vi hjælper mennesker og virksomheder med at se, styrke og udnytte deres fulde potentiale. Vi er sat i verden for at skabe vækst og positiv forandring. Brænder du også for det, og har du lyst til at gøre karriere i en levende og handlekraftig virksomhed, hører vi meget gerne fra dig.

Se ledige stillinger

Lær om Danfoss

her er indhold

her er tekst