Kom med på det bedste hold

Har du lyst til at komme med på det bedste hold i vikar- og rekrutteringsbranchen og derved blive en del af vores team, hvor høj arbejdsmoral, positiv energi og godt humør vægtes utrolig højt? Så er du måske vores nye praktikant?

Praktikanter søges til JKS i hele Danmark

Søger du praktikplads i forbindelse med din videregående uddannelse, og interesserer du dig for vikar- og rekrutteringsbranchen? Den gode arbejdsoplevelse begynder som praktikant hos JKS!

Vil du med på holdet?

Vil du have muligheden for at omsætte teori til praksis, samt få hands-on erfaring indenfor administration, kunderelationer og rekrutteringsprocesser?

Vil du være en del af en ambitiøs organisation, som kan styrke dine personlige og faglige kompetencer.

Vi søger energiske og videbegærlige praktikanter til vores afdelinger og forretningsområder i hele Danmark.

Arbejdsopgaver:

 • Administrative opgaver 
 • Koordinering og planlægning af bemandingsløsninger
 • Telefonisk kontakt med kunder og kandidater
 • Telefonscreening af kandidater samt afholdelse af interviews 
 • Deltagelse i kundemøder
 • Forefaldende kontorarbejde
 • Ad hoc-opgaver

Vi søger også løbende praktikanter til vores stabsfunktioner indenfor BI, marketing, økonomi og salg.

Her er opgaverne anderledes og mere specialiserede i forhold til den pågældende afdeling.

Om dig:

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau.

Din studieretning er ikke altafgørende, det vigtigste er, at du har lysten til at blive en rigtig JKS'er med passion, dedikation og mest af alt har en ambitiøs tilgang til dine egne og dit teams opgaver. 

 • Din arbejdsgang er selvstændig og struktureret 
 • Du er omstillingsparat og trives i et travlt miljø med varierende arbejdsopgaver
 • Du kan tale og skrive på dansk
 • Du er engageret og har lysten til at lære 
 • Du har let ved IT og sætter dig gerne ind i nye systemer

Hos JKS tror vi på, at udvikling og realisering af enhver virksomheds potentiale starter og stopper med at have de helt rigtige medarbejdere ombord.

Du vil indgå i en vækstorienteret organisation med en flad struktur, hvor vi altid forventer effektivitet, troværdighed og engagement af hinanden.

Kan du se potentialet?

 

Vi tilbyder praktikforløb som strækker sig over en periode på 3-5 måneder med løbende opstart afhængigt af dine studier og praktikperioder. Praktikken er ulønnet, og du vil indgå på lige fod med øvrige konsulenter i teamet.

Som udgangspunkt vil praktikken være en fuldtidsstilling (37 timer), men der tages selvfølgelig hensyn til eventuelle valgfag samt eksaminer, der vil komme i løbet af perioden.

Lyder dette som en mulighed for dig, så send os din ansøgning, CV og eventuelt andre relevante bilag via de aktuelle stillingsopslag.

Skulle du stadig have konkrete spørgsmål til stillingen, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores lokale JKS kontorer eller HR-chef Kasper Reinhold på +45 61 63 07 35.

Jvf. vores persondatapolitik modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

En del af dansk erhvervsliv siden 1995

JKS er Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau og vi beskæftiger hver dag mere end 3.000 vikarmedarbejdere hos vores kunder i hele landet.

JKS startede i Hvide Sande i 1995, da der i forbindelse med nedlukningen af et lokalt skibsbyggeri var ledige hænder, der skulle i arbejde. Hovedkontoret ligger i dag i Ringkøbing, og har fået selskab af 39 lokale kontorer fordelt i hele Danmark. Herudover har vi også afdelinger i Norge, Sverige og Rumænien. 

Vi har siden starten været på danske hænder og er fortsat 100 % danskejet.

JKS består i dag, udover mange tusinde vikarer, af 200 dedikerede medarbejdere, der hver dag møder ind for at hjælpe jobsøgende i arbejde og styrke vores kunders konkurrencekraft gennem fleksible og effektive bemandingsløsninger. Årligt håndterer vi mere end 36.000 vikaransøgninger, hvoraf mere end 20.000 dedikerede vikarer kommer i arbejde for JKS i kortere eller længere perioder.

Udover fleksible vikarløsninger hos JKS, hjælper vi også vores kunder med skræddersyede løsninger gennem de specialiserede brands Career (rekruttering, onboarding og outplacement), Shortlist (kandidattiltrækning, employer branding), Professionals (IT-, ingeniør og økonomikonsulenter på freelance-basis) samt Assistance (køkken- og kantinebemanding).

Ledige praktikantstillinger

 Her finder du alle ledige praktikantstillinger i JKS

03-06-2024 | HR/personale
Praktikant til HR- og rekrutteringsopgaver hos JKS Randers
Er du igang med den sidste del af din udddannelse? Interesserer du dig for...
04-03-2024 | HR/personale
Praktikanter søges til JKS i hele Danmark
Vil du have muligheden for at omsætte teori til praksis, samt få hands-on...
15-01-2024 | HR/personale
Praktikant søges til JKS International Staffing
Vil du have muligheden for at omsætte teori til praksis, samt få hands-on...