Akut behov for arbejdskraft?

Særligt i mindre og mellemstore virksomheder skal der ikke så meget til, før behovet for ændret arbejdskraft ændrer sig. Ændret ordrebeholdning eller rykkede deadlines kan betyde, at der skal bruges flere eller færre medarbejdere.

I en omskiftelig verden er der brug for fleksibilitet og nem adgang til kvalificeret arbejdskraft. Hos JKS skaber vi stærke vikarløsninger, der øger konkurrenceevnen for vores kunder – og det har vi gjort i mere end 25 år.

Det giver dig mulighed for hurtigt at mande op når det kræves - men også når der skal mandes ned igen, når ordren er leveret.

Skriv dig op herunder - så kan du få kandidater allerede i morgen.

Få kandidater

Skriv dig op til vikarkandidater

Ved at indsende formularen accepterer du at blive kontaktet af JKS.

Se også vores privatlivspolitik

Derfor skal du
vælge JKS

Vi frigør tid og ressourcer

Med en vikarløsning hos JKS bliver der mere tid og overskud hos jer i virksomheden. Vi tager os af alt det praktiske – løn, feriepenge mv. – og sikrer, at I fra dag til dag har de arbejdskræfter, der skal bruges.

Vi giver hurtigt adgang til dygtige vikarer

Vi har Danmarks største antal vikarer på tværs af brancher og kan i kraft af vores set-up hurtigt skalere op og ned og sikre dig tilførsel af det rette antal kompetencer.

Øget konkurrenceevne med fleksibel arbejdskraft

Med afdelinger i hele landet er vi altid tæt på jeres virksomhed. Vi ved, hvad der har betydning for jer og skaber i kraft af vores fleksible løsninger øget konkurrenceevne.