KOM VIDERE SOM PROJEKTANSAT - gennem JKS Staffing

En projektansættelse kan være vejen til det faste job. Og samtidig er det også din mulighed for at styrke dit potentiale og blive klogere på nye, spændende fagområder. Uanset branche og niveau, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige til dig.

Projektansættelser er tidsbegrænsede stillinger og ofte knyttet til en specifik opgave eller projekt i en virksomhed. Her vil du i en aftalt periode være en del af arbejdspladsen - typisk i tre eller seks måneder. Det er en oplagt chance for at styrke dine kompetencer og få brugbar erfaring. 

En stærk sparringspartner

For os er den tætte relation vigtig. Mellem dig og din konsulent, men også mellem JKS og virksomhederne. En tæt relation skaber ikke bare en mere tryg jobsøgningsproces. Den giver os også en indsigt og viden om, hvad der skaber ”det perfekte match”. Kort sagt: Jo bedre vi kender dig, desto større er chancen for, at vi finder det rigtige job og den rigtige arbejdsplads til dig. Det gælder uanset om, du benytter dig af JKS Staffing eller JKS Career.

Kom videre allerede i dag

Du opretter dit CV i vores database på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kigge forbi din nærmeste JKS-afdeling. Det er nemt og uforpligtende. Når vi har et job, som matcher din profil, inviterer vi dig til en samtale. Her spørger vi ind til dine faglige og personlige kvalifikationer. Vi afstemmer dine muligheder og laver forskellige tests. Vi indhenter også referencer og klæder dig på til de jobsamtaler, du bliver indkaldt til. Det er alt sammen for, at vi kan skabe de allerbedste rammer for dig og din videre karriere.

Opret CV

Fordele ved at søge job gennem JKS Staffing

  • Du kommer forrest i køen. Mange af de stillinger, vi besætter for vores jobsøgende, bliver aldrig slået op
  • Vores netværk er dit netværk. Det kan du drage fordel af – både lokalt og nationalt
  • Vi er eksperter i at finde ”det perfekte match”. Vi sørger for, at både kandidat og virksomhed får opfyldt sine behov
  • Du bliver tilknyttet en konsulent fra en afdeling tæt på dig. Én med kendskab til dit fagområde
  • Vi hjælper dig med at afdække dine kvalifikationer, finpudse dit CV og ruste dig til jobsamtalerne
  • JKS Staffing er medlem af VikarBranchen – en del af DI (Dansk Industri). Læs mere her: https://issuu.com/jksas/docs/di-vikar
Opret dit CV her

Din lokale afdeling er

Er denne oplysning korrekt klik på "ok" eller find din lokale afdeling ved at klikke på "find afdeling"

OK

Vælg venligst din nærmeste afdeling

Vi kunne desværre ikke finde din nærmeste afdeling automatisk. Vælg din afdeling på listen herunder.

OKT:
{{dep[email]}}
Se medarbejdere her
Find vej Skift afdeling