Internationale medarbejdere - gennem JKS Career

Der bliver løbende større konkurrence om kandidaterne, som i øvrigt bliver mere og mere kræsne. Samtidig bliver der større efterspørgsel på spidskompetencer. JKS Careers internationale netværk sikrer dig den rigtige kandidat på tværs af grænser.

Vi ser store muligheder i at kigge uden for landets grænser - også når der skal rekrutteres medarbejdere. Du finder derfor lokale JKS-afdelinger i Norge, Sverige og Tyskland. Og der kommer løbende flere til. Med vores tilstedeværelse og internationale netværk kan vi hjælpe dig med at finde og tiltrække højtkvalificerede kandidater i hele Europa.

Vores princip om nærhed, ordentlighed og lokalt kendskab gælder også i de udenlandske afdelinger. På den måde er du tryg og ensartet proces, uanset hvor din nye medarbejder kommer fra.

Hos JKS Career supplerer vi vores tilstedeværelse og netværk med brug af markedets mest anerkendte søgeværktøjer, herunder LinkedIn Recruiter, der giver adgang til hele 430 mio. kandidater verden.  

FORDELENE VED INTERNATIONALE MEDARBEJDERE GENNEM JKS CAREER

  • Din virksomhed får tilføjet ny viden og nye kompetencer som potentielt set ikke er at finde i et traditionelt dansk regi
  • Vi benytter os af LinkedIn Recruiter, der giver adgang til 430 mio. kandidater verden over

Læs mere om JKS Career

Din lokale afdeling er

Er denne oplysning korrekt klik på "ok" eller find din lokale afdeling ved at klikke på "find afdeling"

OK

Vælg venligst din nærmeste afdeling

Vi kunne desværre ikke finde din nærmeste afdeling automatisk. Vælg din afdeling på listen herunder.

OKT:
{{dep[email]}}
Se medarbejdere her
Find vej Skift afdeling