Try & hire - gennem JKS Career

Fejlansættelser er dyre og ressourcekrævende. Med Try & Hire gennem JKS Career får du og din nye medarbejder mulighed for at se hinanden an uden større omkostninger.

I JKS Career er vi bevidste om, at det kan være svært at definere de præcise rammer for en nyoprettet stilling. Ligesom det kan være vanskeligt at forudsige, om en medarbejder passer ind i virksomheden. Der kan ofte spille mange forskellige faktorer ind.

Derfor tilbyder vi Try & Hire, som er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse. Du kan, kort fortalt, prøve en medarbejder af i op til tre måneder - inden der skrives kontrakt. Det giver dig fornøden tid til at mærke efter, om den nye medarbejder passer til jobbet og til din virksomhed. Og det er uden forpligtigelser

Undervejs tager vi os af det praktiske i forbindelse med forløbet. Du behøver blot at fokusere på, om der er potentiale for en ansættelse og et samarbejde på den længere bane. 

 FORDELENE VED TRY & HIRE

  • 75% af alle vores Try & Hire-forløb er endt med i fastansættelse
  • Du får mulighed for at teste om matchet mellem medarbejder og virksomhed er godt - inden der skrives under på en kontrakt
  • Du skal ikke bruge ressourcer på medarbejderadministration, men alene fokusere på din nye medarbejders potentiale

 

Læs mere om JKS Career

Din lokale afdeling er

Er denne oplysning korrekt klik på "ok" eller find din lokale afdeling ved at klikke på "find afdeling"

OK

Vælg venligst din nærmeste afdeling

Vi kunne desværre ikke finde din nærmeste afdeling automatisk. Vælg din afdeling på listen herunder.

OKT:
{{dep[email]}}
Se medarbejdere her
Find vej Skift afdeling