Bliv
vikar

Hvorfor blive vikar?

Søger du et fleksibelt arbejdsliv eller nye muligheder? Livet som vikar indeholder mange muligheder og fordele.

Læs mere

Hvert år får vi mere end 19.000 vikarer i job

Vores personlige tilgang og store netværk sørger for, at der aldrig er langt til dit næste job – og det næste igen.

Se jobopslag

Test

JKS er Danmarks mest lokale vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Med 39 afdelinger – fra Esbjerg til København – er vi altid tæt på de ting, der gør en forskel. Det sikrer gode resultater for de virksomheder, vi samarbejder med og god arbejdslyst for vores vikarer.  

Tre gode grunde til at være vikar hos JKS

Vi tror på åbenhed, handlekraft og engagement. I praksis betyder det, at vi i tæt samarbejde med dig gør alt, hvad vi kan for at skabe de bedste rammer for dét arbejdsliv, du gerne vil have.

Vi får dig hurtigt i det rigtige job

Vi får dig hurtigt i det rigtige job

Inden dit første job hos JKS kommer du altid til en samtale, hvor vi snakker dine muligheder og ønsker igennem. Dén viden gør, at vi lærer dig bedre at kende og lettere kan matche dig med det rigtige job.

Vi sikrer dig gode forhold

Vi sikrer dig gode forhold

Som vikar gennem JKS er du sikret overenskomstmæssig løn, sygedagpenge osv. Vi tager os også af alt det praktiske i hverdagen, så du udelukkende skal fokusere på dit job.

Vi er lokale og tæt på dig

Vi er lokale og tæt på dig

Med 39 afdelinger i hele landet har vi et stort lokalkendskab og tætte relationer. Du får som vikar en personlig konsulent, som kender til virksomhederne og deres behov i dit område.

Der er opstået en fejl på siden.